Tags

Încă de mică îmi amintesc nostalgică de momentul magic când circul venea în oraș. Fiind dintr-un orășel de provincie, nu mă puteam bucura de un circ ”permanent”, așadar cele câteva dăți pe an reprezentau motiv de bucurie de care nu mă puteam lipsi.

Timpul a trecut și ușor am crescut, însă dragostea pentru fascinația universului colorat al circului a continuat să rămână. Cu toate acestea, agitația Bucureștiului, voluntariatul, proiectele m-au acaparat și mersul la circ s-a rărit. Fascinația nu a dispărut însă în nici un moment. A continuat să pâlpăie ușor asemenea unei lumânări cu șanse de a-și înteți flacăra puternic cât să lumineze nu doar fila de carte, cât întreaga încăpere.

Untitled

A fost momentul când adolescenta venită din micuțul orășel al sudului extrem a auzit despre Cirque du Soleil și reprezentațiile acestora. De atunci am continuat să visez cu ochii deschiși la spectacolele lor, nădăjduind ca o dată în viață să ajung să văd o astfel de poveste live. Pentru că Cirque du Soleil nu este doar un show, este o experiență, o poveste a poveștilor. Și dacă te întrebi cum a început totul, ei bine istoria Cirque du Soleil porneşte în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi compania are 4000 de angajaţi din aproape 50 de ţări şi oferă unele dintre cele mai bune spectacole de divertisment. Dacă ți-am trezit interesul, mai multe informații disponibile despre Cirque du Soleil sunt pe http://www.cirquedusoleil.com/

Și pentru că Cirque du Soleil este unic, bogat în culoare și experiență, dar mai ales de fiecare dată altul, reinventat și cu alte povești de împărțășit, următorul turneu al acestora este Quidam, care se va desfășura în București, la Romexpo, în perioada 29 ianuarie – 1 februarie. Mai multe detalii oficiale le puteti afla de aici (click).

Spectacolul Quidam, cel care vine la Bucureşti, o are în prim-plan pe tânăra Zoé, care se plictiseşte, iar părinţii ei nu fac decât s-o ignore. Viaţa ei îşi pierde orice sens, iar în încercarea de a umple golul din existenţa sa, alunecă într-o lume imaginară, numită lumea Quidam. Acolo întâlneşte tot felul de personaje interesante.

Cirque du Soleil. Spectacole de lumini, culoare, dar mai ales curaj. Curajul unor profesioniști care înfruntă legea gravitației, aruncându-se cu încredere în brațele vântului pentru a fi strânși într-o îmbrățișare tăcută. O experiență de trăit cel puțin o dată în viață. Pardon, de mai multe ori. De câte ori se poate! Musai: de trăit, de respirat, de mers!

Pentru spectacolului Quidam, biletele au preturi cuprinse intre 105 lei si 500 lei (VIP) iar programul de desfasurare este:

Program (29 ianuarie – 1 februarie 2015)
Joi, 29 ianuarie, orele 20:00
Vineri, 30 ianuarie, orele 20:00
Sâmbătă, 31 ianuarie, orele 16:00 și 20:00
Duminică, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00

Advertisements