Tags

,

Ultimele zile ale Târgului de Crăciun de la Sibiu spun povestea frumoasă a unui oraș care freamătă de energie și de oameni frumoși.

Orașul în care revin cu drag de fiecare dată, retăind aceași emoție a începutului. Cutremur cu pași mici străduțele pavate ale orașului, descoperind de fiecare dată o fereastră deschisă rătăcit, o usă întredeschisă, un om hoinârind obosit.

Sibiul îmbrăcat în costumul auriu de gală, pășește curajos pe scena marilor târguri de Crăciun ale Europei. Este un privilegiu și o responsabilitate totodată. Dar mai presus de titluri, este locul unde aromele de scorțișoară și portocale plutesc în aer alături de mirosul porumbului fiert, acompaniat de râsetele de joacă ale copiilor. Sibiul respiră, trăiește, simte. O face sănătos și responsabil. Cu bucurie și oameni simpli. Cu langoși și plăcinte aromate.

Piața Mare a fost invadată de căsuțe de lemn și s-a transformat într-un mare loc de joacă pentru cei mici. Trenulețul cară de zor copii dornici de aventură, mașinuțele nu întârzie să se tamponeze, iar sania moșului așteaptă ajunul pentru a decola spre casele copiilor cuminți.

Târgul s-a deschis pe data de 21 noiembrie și îl mai găsești deschis în Piața Mare până pe 26 decembrie, așadar grăbește-te să te bucuri de atmosfera magică a Sibiului de Crăciun.

DSCF5990DSCF5999DSCF5997DSCF5996